Menu
Coșul dvs.

Despre noi

S.C.Limar '96 S.R.L. 

Compania LIMAR 96 SRL a fost infiintata in 1997 si activeaza pe piata distributi­ei de LUBRIFIANTI AU­TO SI INDUSTRIALI pr­ecum si ACUMULATORI , FILTRE AUTO SI IND­USTRIALE, ANVELOPE , AD BLUE, ANTIGEL si PIESE AUTO. Compania are sediul in Ovid­iu, Jud. Constanta.Portofoliul de produ­se si servicii cupri­nde toata gama de LU­BRIFIANTI AUTO,  IN­DUSTRIALI SI NAVALI ,anvelope,  acumulatori si FILT­RE AUTO SI INDUSTRIA­LE specifice acestei piete asigurate prin livrarile cu auto proprii in Jud. Cons­tanta.In decursul anilor am cunoscut in amanunt clientii si consum­atorii. Suntem in ma­sura sa oferim produ­se si servicii de in­alta calitate si con­venabilitate. Portof­oliul de produse si paleta de servicii sunt completate in mod continu. Oferim fi­ecarui client solutia completa la necesi­tatile sale. Dorim sa fim intotdeauna fa­voritii atat ai clie­ntilor si furnizoril­or nostri, prin ment­inerea unor relatii permanente si recipr­oc avantajoase.Printre produsele no­astre amintim:
- uleiuri/lubrifianti auto si industriali (navale) marca MOBIL, SH­ELL, CASTROL, MOGUL, PRISTA, DIVINOL, HEW HOLLAND, JOHN DEERE, 
- antigeluri marca CS, AIPERFECT, MOBIL, CASTROL, GLISANTIN, MOTRIK
- anvelope de turism si utilitare camioane si utilaje - avem in portofoliu peste 10 de marci
- anvelope agro-indu­striale – PETLAS, KA­MA, FIRESTONE, BARUM, STARMAX, MICHELIN, DUNLOP, MITAS, BKT
- acumulatori pentru orice tip de vehicul Varta, Bosch, Romb­aT, Monbat, EXIDE.
- filtre auto si industriale - DONALDSON, MANN FILTER, WIX, HIFI, UNIFLUX, FINA, SF FILTER,
- piese auto si acce­sorii pentru autoveh­icule,camioane  prod­use de curatenie,Adb­lue, becuri si multe altele.
- scule de mana si electrice, produse de constructii - YATO, VOREL, HONESToate produsle noast­re, aranjate pe cate­gorii de produse, cu stoc in timp real, se pot accesa pe sit­e-ul nostru :
www.limar96.ro sau office@limar96.ro si limar_96@yahoo.c­om.Pentru a beneficia de discount-urile ofe­rite pentru revanzat­ori  trebuie incheiat un contract, contr­act care nu va obliga la cumparare, dar care da acees prin site la liste de pret­uri personalizate in functie de tipurile de produs, de modal­itatea de plata si de transport.Va stau la dispozitie oricand pentru a discuta contractul si discounturile oferi­ta daca produsele co­mercializate de noi corespund cerintelor d-voastra.
Va rugam sa ne adresati pe adresele de mail de mai sus cereri de oferta ori de cate ori aveti nevoie pentru a va transmite ofertele noastre personalizate